carul tau

Toate comenzile vor folosi USD. Con╚Ťinutul co╚Öului de cump─âr─âturi este afi╚Öat ├«n prezent ├«n CYN, vei folosi USD Calculat la cel mai recent curs de schimb.

stoc epuizat

Anumite produse nu mai sunt de vânzare. Cosul tau a fost actualizat.

Total par╚Ťial
Reducere

Acest cod de reducere nu poate fi utilizat ├«mpreun─â cu alte promo╚Ťii sau oferte de reducere.

total
Calcula╚Ťi taxele ╚Öi transportul la cas─â

Termeni & Condi╚Ťii

PREZENTARE GENERAL─é

Acest site/aplica╚Ťie este operat de echipa molandiy. Pe tot parcursul site-ului web/aplica╚Ťiei, termenii "noi", "ne" ╚Öi "nostru" se refer─â la echipa molandiy. molandiy ofer─â acest site web/aplica╚Ťie, inclusiv toate informa╚Ťiile, instrumentele ╚Öi serviciile disponibile de pe acest site pentru dvs., utilizatorul, cu condi╚Ťia accept─ârii de c─âtre dvs. a tuturor termenilor, condi╚Ťiilor, politicilor ╚Öi notific─ârilor men╚Ťionate aici.

Vizitând site-ul nostru ╚Öi/sau achizi╚Ťionând ceva de la noi, v─â angaja╚Ťi în "Serviciul" nostru ╚Öi sunte╚Ťi de acord s─â v─â supune╚Ťi urm─âtorilor termeni ╚Öi condi╚Ťii ("TERMENI & CONDI╚ÜII", "Termeni"), inclusiv acei termeni, condi╚Ťii ╚Öi politici suplimentare la care se face referire în prezentul document ╚Öi/sau care sunt disponibile prin hyperlink. Ace╚Öti TERMENI ╚śI CONDI╚ÜII se aplic─â tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv, dar f─âr─â a se limita la utilizatorii care sunt navigatori, vânz─âtori, clien╚Ťi, comercian╚Ťi ╚Öi/sau contribuitori de con╚Ťinut.

V─â rug─âm s─â citi╚Ťi cu aten╚Ťie ace╚Öti TERMENI ╚śI CONDI╚ÜII înainte de a accesa sau de a utiliza site-ul/aplica╚Ťia noastr─â. Prin accesarea sau utilizarea oric─ârei p─âr╚Ťi a site-ului, sunte╚Ťi de acord s─â v─â supune╚Ťi acestor TERMENI ╚śI CONDI╚ÜII. Dac─â nu sunte╚Ťi de acord cu to╚Ťi termenii ╚Öi condi╚Ťiile din acest acord, nu pute╚Ťi accesa site-ul web/aplica╚Ťia ╚Öi nu pute╚Ťi utiliza niciun serviciu. În cazul în care ace╚Öti TERMENI ╚śI CONDI╚ÜII sunt considera╚Ťi o ofert─â, acceptarea este limitat─â în mod expres la ace╚Öti TERMENI ╚śI CONDI╚ÜII.

Orice caracteristici sau instrumente noi care sunt ad─âugate la magazinul actual vor fi, de asemenea, supuse TERMENILOR ╚śI CONDI╚ÜIILOR. Pute╚Ťi consulta cea mai recent─â versiune a TERMENILOR ╚śI CONDI╚ÜIILOR în orice moment pe aceast─â pagin─â. Ne rezerv─âm dreptul de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte a acestor TERMENI ╚śI CONDI╚ÜII prin publicarea de actualiz─âri ╚Öi/sau modific─âri pe site-ul/aplica╚Ťia noastr─â. Este responsabilitatea dvs. s─â verifica╚Ťi periodic aceast─â pagin─â pentru modific─âri. Continuarea utiliz─ârii sau a acces─ârii site-ului web/aplica╚Ťiei dup─â publicarea oric─âror modific─âri constituie acceptarea acestor modific─âri.

SECȚIUNEA 1 - TERMENII MAGAZINULUI ONLINE

Prin acceptarea acestor TERMENI ╚śI CONDI╚ÜII, nu ave╚Ťi voie s─â utiliza╚Ťi produsele noastre în scopuri ilegale sau neautorizate ╚Öi nici s─â înc─âlca╚Ťi, prin utilizarea Serviciului, legile din jurisdic╚Ťia dumneavoastr─â (inclusiv, dar f─âr─â a se limita la legile privind drepturile de autor).

Nu trebuie s─â transmite╚Ťi viermi sau viru╚Öi sau orice cod de natur─â distructiv─â.

Nerespectarea sau înc─âlcarea oric─âruia dintre Termeni va duce la încetarea imediat─â a Serviciilor dumneavoastr─â.

SECȚIUNEA 2 - CONDIȚII GENERALE

Ne rezerv─âm dreptul de a refuza oricând ╚Öi din orice motiv s─â oferim servicii oricui.

În╚Ťelege╚Ťi c─â con╚Ťinutul dvs. (f─âr─â a include informa╚Ťii despre cardul de credit), poate fi transferat necriptat ╚Öi implic─â (a) transmisii prin diverse re╚Ťele; ╚Öi (b) modific─âri pentru a se conforma ╚Öi adapta la cerin╚Ťele tehnice ale re╚Ťelelor sau dispozitivelor de conectare. Informa╚Ťiile cardului de credit sunt întotdeauna criptate în timpul transferului prin re╚Ťele.

Sunte╚Ťi de acord s─â nu reproduce╚Ťi, s─â duplica╚Ťi, s─â copia╚Ťi, s─â vinde╚Ťi, s─â revinde╚Ťi sau s─â exploata╚Ťi nicio por╚Ťiune a Serviciului, utilizarea Serviciului sau accesul la Serviciu sau la orice contact de pe site-ul web/aplica╚Ťie prin care este furnizat serviciul, f─âr─â permisiunea noastr─â scris─â expres─â.

Titlurile utilizate în acest acord sunt incluse doar pentru comoditate ╚Öi nu vor limita sau afecta în alt mod ace╚Öti Termeni.

SEC╚ÜIUNEA 3 - ACURATE╚ÜEA, INTEGRALITATEA ╚śI ACTUALITATEA INFORMA╚ÜIILOR

Nu suntem responsabili dac─â informa╚Ťiile puse la dispozi╚Ťie pe acest site nu sunt exacte, complete sau actuale. Materialele de pe acest site sunt furnizate doar cu titlu de informa╚Ťii generale ╚Öi nu ar trebui s─â se bazeze pe ele sau s─â fie folosite ca baz─â unic─â pentru luarea unor decizii f─âr─â a consulta surse de informa╚Ťii primare, mai exacte, mai complete sau mai actuale. Orice încredere acordat─â materialelor de pe acest site este pe propriul risc.

Acest site poate con╚Ťine anumite informa╚Ťii istorice. Informa╚Ťiile istorice, în mod necesar, nu sunt de actualitate ╚Öi sunt furnizate doar pentru referin╚Ť─â. Ne rezerv─âm dreptul de a modifica con╚Ťinutul acestui site în orice moment, dar nu avem nicio obliga╚Ťie de a actualiza informa╚Ťiile de pe site-ul nostru. Sunte╚Ťi de acord c─â este responsabilitatea dumneavoastr─â s─â monitoriza╚Ťi modific─ârile aduse site-ului nostru.

SEC╚ÜIUNEA 4 - MODIFIC─éRI ALE SERVICIULUI ╚śI ALE PRE╚ÜURILOR

Pre╚Ťurile pentru produsele noastre pot fi modificate f─âr─â notificare prealabil─â.

Ne rezerv─âm dreptul de a modifica sau de a întrerupe în orice moment Serviciul (sau orice parte sau con╚Ťinut al acestuia), f─âr─â notificare prealabil─â, în orice moment.

Nu vom fi r─âspunz─âtori fa╚Ť─â de dvs. sau fa╚Ť─â de o ter╚Ť─â parte pentru orice modificare, schimbare de pre╚Ť, suspendare sau întrerupere a Serviciului.

SECȚIUNEA 5 - PRODUSE SAU SERVICII (dacă este cazul)

Anumite produse sau servicii pot fi disponibile exclusiv online prin intermediul site-ului web/aplica╚Ťiei. Aceste produse sau servicii pot avea cantit─â╚Ťi limitate ╚Öi sunt supuse return─ârii sau schimbului numai în conformitate cu Politica noastr─â de returnare.

Am depus toate eforturile pentru a afi╚Öa cât mai exact posibil culorile ╚Öi imaginile produselor noastre care apar în magazin. Nu putem garanta c─â afi╚Öarea de c─âtre monitorul computerului dvs. a oric─ârei culori va fi exact─â.

Ne rezerv─âm dreptul, dar nu suntem obliga╚Ťi, s─â limit─âm vânz─ârile produselor sau serviciilor noastre c─âtre orice persoan─â, regiune geografic─â sau jurisdic╚Ťie. Ne putem exercita acest drept de la caz la caz. Ne rezerv─âm dreptul de a limita cantit─â╚Ťile de produse sau servicii pe care le oferim. Toate descrierile produselor sau pre╚Ťurile produselor pot fi modificate în orice moment f─âr─â notificare prealabil─â, la discre╚Ťia noastr─â exclusiv─â. Ne rezerv─âm dreptul de a întrerupe orice produs în orice moment. Orice ofert─â pentru orice produs sau serviciu f─âcut─â pe acest site este nul─â acolo unde este interzis─â.

Nu garant─âm c─â calitatea produselor, serviciilor, informa╚Ťiilor sau a altor materiale achizi╚Ťionate sau ob╚Ťinute de dvs. va corespunde a╚Ötept─ârilor dvs. sau c─â orice erori din Serviciu vor fi corectate.

SEC╚ÜIUNEA 6 - ACURATE╚ÜEA INFORMA╚ÜIILOR DE FACTURARE ╚śI DE CONT

Ne rezerv─âm dreptul de a refuza orice comand─â pe care o plasa╚Ťi la noi. Putem, la propria noastr─â discre╚Ťie, s─â limit─âm sau s─â anul─âm cantit─â╚Ťile achizi╚Ťionate pe persoan─â, pe gospod─ârie sau pe comand─â. Aceste restric╚Ťii pot include comenzi plasate de c─âtre sau sub acela╚Öi cont de client, acela╚Öi card de credit ╚Öi/sau comenzi care utilizeaz─â aceea╚Öi adres─â de facturare ╚Öi/sau de expediere. În cazul în care efectu─âm o modificare sau anul─âm o comand─â, putem încerca s─â v─â notific─âm prin contactarea adresei de e-mail ╚Öi/sau a adresei de facturare/num─ârului de telefon furnizate în momentul în care a fost efectuat─â comanda. Ne rezerv─âm dreptul de a limita sau de a interzice comenzile care, dup─â p─ârerea noastr─â, par a fi plasate de dealeri, revânz─âtori sau distribuitori.

Sunte╚Ťi de acord s─â furniza╚Ťi informa╚Ťii actuale, complete ╚Öi exacte despre cump─âr─âturi ╚Öi despre cont pentru toate achizi╚Ťiile efectuate în magazinul nostru. Sunte╚Ťi de acord s─â v─â actualiza╚Ťi cu promptitudine contul ╚Öi alte informa╚Ťii, inclusiv adresa de e-mail ╚Öi numerele ╚Öi datele de expirare ale c─âr╚Ťii de credit, astfel încât s─â putem finaliza tranzac╚Ťiile ╚Öi s─â v─â putem contacta, dup─â caz.

Pentru mai multe detalii, v─â rug─âm s─â consulta╚Ťi Politica noastr─â de returnare.

SECȚIUNEA 7 - INSTRUMENTE OPȚIONALE

Este posibil s─â v─â oferim acces la instrumente ale unor ter╚Ťe p─âr╚Ťi pe care nu le monitoriz─âm ╚Öi nici nu avem vreun control sau contribu╚Ťie.

Recunoa╚Öte╚Ťi ╚Öi sunte╚Ťi de acord c─â v─â oferim acces la astfel de instrumente "a╚Öa cum sunt" ╚Öi "a╚Öa cum sunt disponibile", f─âr─â garan╚Ťii, declara╚Ťii sau condi╚Ťii de niciun fel ╚Öi f─âr─â niciun fel de sus╚Ťinere. Nu vom avea nicio r─âspundere de niciun fel care rezult─â din sau este legat─â de utilizarea de c─âtre dvs. a instrumentelor op╚Ťionale ale ter╚Ťilor.

Orice utilizare de c─âtre dvs. a instrumentelor op╚Ťionale oferite prin intermediul site-ului este în întregime pe riscul ╚Öi la discre╚Ťia dvs. ╚Öi ar trebui s─â v─â asigura╚Ťi c─â sunte╚Ťi familiarizat cu ╚Öi aproba╚Ťi termenii în baza c─ârora instrumentele sunt furnizate de c─âtre furnizorul (furnizorii) ter╚Ť(i) relevant(i).

De asemenea, este posibil ca, în viitor, s─â oferim noi servicii ╚Öi/sau caracteristici prin intermediul site-ului/aplica╚Ťiei (inclusiv, lansarea de noi instrumente ╚Öi resurse). Astfel de noi caracteristici ╚Öi/sau servicii vor face, de asemenea, obiectul acestor TERMENI ╚śI CONDI╚ÜII.

SECȚIUNEA 8 - LEGĂTURI CU TERȚI

Anumite con╚Ťinuturi, produse ╚Öi servicii disponibile prin intermediul Serviciului nostru pot include materiale de la ter╚Ťe p─âr╚Ťi.

Link-urile ter╚Ťilor de pe acest site v─â pot direc╚Ťiona c─âtre site-uri web ale unor ter╚Ťe p─âr╚Ťi care nu sunt afiliate cu noi. Nu suntem responsabili pentru examinarea sau evaluarea con╚Ťinutului sau acurate╚Ťei ╚Öi nu garant─âm ╚Öi nu vom avea nicio r─âspundere sau responsabilitate pentru materialele sau site-urile web ale ter╚Ťilor, sau pentru orice alte materiale, produse sau servicii ale ter╚Ťilor.

Nu suntem r─âspunz─âtori pentru niciun prejudiciu sau daune legate de achizi╚Ťionarea sau utilizarea bunurilor, serviciilor, resurselor, con╚Ťinutului sau a oric─âror alte tranzac╚Ťii efectuate în leg─âtur─â cu site-urile web ale ter╚Ťilor. V─â rug─âm s─â analiza╚Ťi cu aten╚Ťie politicile ╚Öi practicile ter╚Ťilor ╚Öi s─â v─â asigura╚Ťi c─â le în╚Ťelege╚Ťi înainte de a v─â angaja în orice tranzac╚Ťie. Plângerile, reclama╚Ťiile, îngrijor─ârile sau întreb─ârile referitoare la produsele ter╚Ťilor trebuie adresate ter╚Ťilor.

SEC╚ÜIUNEA 9 - COMENTARII ALE UTILIZATORILOR, FEEDBACK ╚śI ALTE OBSERVA╚ÜII

În cazul în care, la cererea noastr─â, trimite╚Ťi anumite materiale specifice (de exemplu, particip─âri la concursuri) sau, f─âr─â o solicitare din partea noastr─â, trimite╚Ťi idei creative, sugestii, propuneri, planuri sau alte materiale, fie online, prin e-mail, prin po╚Öt─â sau în alt mod (denumite în mod colectiv "comentarii"), sunte╚Ťi de acord cu faptul c─â putem, în orice moment, f─âr─â restric╚Ťii, s─â edit─âm, copiem, public─âm, distribuim, traducem ╚Öi folosim în orice alt mod, pe orice suport, orice comentariu pe care ni-l transmite╚Ťi. Nu avem ╚Öi nu vom avea nicio obliga╚Ťie (1) de a p─âstra confiden╚Ťialitatea oric─âror comentarii; (2) de a pl─âti compensa╚Ťii pentru orice comentariu; sau (3) de a r─âspunde la orice comentariu.

Putem, dar nu avem nicio obliga╚Ťie s─â monitoriz─âm, s─â edit─âm sau s─â elimin─âm con╚Ťinutul pe care îl consider─âm la discre╚Ťia noastr─â exclusiv─â ca fiind ilegal, ofensator, amenin╚Ť─âtor, calomnios, def─âim─âtor, pornografic, obscen sau în alt mod inacceptabil sau care încalc─â proprietatea intelectual─â a oric─ârei p─âr╚Ťi sau ace╚Öti TERMENI ╚śI CONDI╚ÜII.

Sunte╚Ťi de acord c─â comentariile dvs. nu vor înc─âlca niciun drept al vreunei ter╚Ťe p─âr╚Ťi, inclusiv drepturile de autor, m─ârci comerciale, confiden╚Ťialitate, personalitate sau alte drepturi personale sau de proprietate. De asemenea, sunte╚Ťi de acord c─â comentariile dvs. nu vor con╚Ťine materiale calomnioase sau ilegale, abuzive sau obscene ╚Öi nici nu vor con╚Ťine viru╚Öi informatici sau alte programe malware care ar putea afecta în vreun fel func╚Ťionarea Serviciului sau a oric─ârui site web/aplica╚Ťie conex─â. Nu ave╚Ťi voie s─â folosi╚Ťi o adres─â de e-mail fals─â, s─â pretinde╚Ťi c─â sunte╚Ťi altcineva decât dumneavoastr─â sau s─â ne induce╚Ťi în eroare pe noi sau pe ter╚Ťe p─âr╚Ťi cu privire la originea comentariilor. Sunte╚Ťi singurul responsabil pentru orice comentariu pe care îl face╚Ťi ╚Öi pentru acurate╚Ťea acestuia. Nu ne asum─âm nicio responsabilitate ╚Öi nu ne asum─âm nicio r─âspundere pentru niciun comentariu postat de dumneavoastr─â sau de o ter╚Ť─â parte.

SECȚIUNEA 10 - INFORMAȚII CU CARACTER PERSONAL

Transmiterea de c─âtre dvs. a informa╚Ťiilor personale prin intermediul magazinului este reglementat─â de Politica noastr─â de confiden╚Ťialitate.

SEC╚ÜIUNEA 11 - ERORI, INEXACTIT─é╚ÜI ╚śI OMISIUNI

Ocazional, este posibil ca informa╚Ťiile de pe site-ul nostru sau din Serviciu s─â con╚Ťin─â erori tipografice, inexactit─â╚Ťi sau omisiuni care se pot referi la descrierile produselor, pre╚Ťuri, promo╚Ťii, oferte, taxe de expediere a produselor, timpi de tranzit ╚Öi disponibilitate. Ne rezerv─âm dreptul de a corecta orice erori, inexactit─â╚Ťi sau omisiuni ╚Öi de a modifica sau actualiza informa╚Ťiile sau de a anula comenzile în cazul în care orice informa╚Ťie din Serviciu sau de pe orice site/aplica╚Ťie conex─â este inexact─â, în orice moment ╚Öi f─âr─â notificare prealabil─â (inclusiv dup─â ce a╚Ťi trimis comanda).

Nu ne asum─âm nicio obliga╚Ťie de a actualiza, modifica sau clarifica informa╚Ťiile din cadrul Serviciului sau de pe orice site/aplica╚Ťie conex─â, inclusiv, f─âr─â a ne limita la acestea, informa╚Ťiile privind pre╚Ťurile, cu excep╚Ťia cazului în care acest lucru este cerut de lege. Nici o dat─â de actualizare sau de reîmprosp─âtare specificat─â aplicat─â în Serviciu sau pe orice site/aplica╚Ťie web conex─â, nu trebuie considerat─â ca indicând c─â toate informa╚Ťiile din Serviciu sau de pe orice site/aplica╚Ťie web conex─â au fost modificate sau actualizate.

SECȚIUNEA 12 - UTILIZĂRI INTERZISE

În plus fa╚Ť─â de alte interdic╚Ťii prev─âzute în TERMENI ╚śI CONDI╚ÜII, vi se interzice s─â utiliza╚Ťi site-ul sau con╚Ťinutul acestuia: (a) în orice scop ilegal; (b) pentru a solicita altora s─â efectueze sau s─â participe la orice acte ilegale; (c) pentru a înc─âlca orice reglement─âri, reguli, legi sau ordonan╚Ťe locale interna╚Ťionale sau ale Regatului Unit; (d) pentru a înc─âlca sau a înc─âlca drepturile noastre de proprietate intelectual─â sau drepturile de proprietate intelectual─â ale altora; (e) s─â h─âr╚Ťui╚Ťi, s─â abuza╚Ťi, s─â insulta╚Ťi, s─â face╚Ťi r─âu, s─â def─âima╚Ťi, s─â calomnia╚Ťi, s─â denigra╚Ťi, s─â intimida╚Ťi sau s─â discrimina╚Ťi pe baz─â de sex, orientare sexual─â, religie, etnie, ras─â, vârst─â, origine na╚Ťional─â sau handicap; (f) s─â trimite╚Ťi informa╚Ťii false sau în╚Öel─âtoare; (g) s─â înc─ârca╚Ťi sau s─â transmite╚Ťi viru╚Öi sau orice alt tip de cod mali╚Ťios care va fi sau poate fi utilizat în orice mod care va afecta func╚Ťionalitatea sau func╚Ťionarea Serviciului sau a oric─ârui site/aplica╚Ťie conex─â, a altor site-uri web sau a internetului; (h) s─â colecta╚Ťi sau s─â urm─âri╚Ťi informa╚Ťiile personale ale altor persoane; (i) pentru spam, phishing, pharm, pretext, spider, crawl sau scrape; (j) în orice scop obscen sau imoral; sau (k) pentru a interfera cu sau a eluda caracteristicile de securitate ale Serviciului sau ale oric─ârui site web/aplica╚Ťie conex─â, ale altor site-uri web sau ale internetului. Ne rezerv─âm dreptul de a v─â întrerupe utilizarea Serviciului sau a oric─ârui site web/aplica╚Ťie conex─â pentru înc─âlcarea oric─âreia dintre utiliz─ârile interzise.

SECȚIUNEA 13 - RENUNȚAREA GARANȚIILOR; LIMITAREA RĂSPUNDERII

Nu garant─âm, nu declar─âm ╚Öi nu asigur─âm c─â utilizarea serviciului nostru va fi neîntrerupt─â, oportun─â, sigur─â sau f─âr─â erori.

Nu garant─âm c─â rezultatele care pot fi ob╚Ťinute în urma utiliz─ârii serviciului vor fi exacte sau fiabile.

Sunte╚Ťi de acord c─â, din când în când, putem elimina serviciul pentru perioade de timp nedeterminate sau anula serviciul în orice moment, f─âr─â a v─â anun╚Ťa.

Sunte╚Ťi de acord în mod expres c─â utilizarea sau imposibilitatea de a utiliza serviciul este pe riscul dumneavoastr─â exclusiv. Serviciul ╚Öi toate produsele ╚Öi serviciile care v─â sunt livrate prin intermediul serviciului sunt (cu excep╚Ťia celor declarate în mod expres de c─âtre noi) furnizate "a╚Öa cum sunt" ╚Öi "a╚Öa cum sunt disponibile" pentru uzul dvs., f─âr─â nicio reprezentare, garan╚Ťie sau condi╚Ťie de orice fel, expres─â sau implicit─â, inclusiv toate garan╚Ťiile sau condi╚Ťiile implicite de vandabilitate, calitate comercial─â, adecvare la un anumit scop, durabilitate, titlu ╚Öi nerespectare.

În niciun caz noi, directorii, directorii, func╚Ťionarii, angaja╚Ťii, afilia╚Ťii, agen╚Ťii, contractan╚Ťii, stagiarii, furnizorii, furnizorii de servicii sau licen╚Ťiatorii no╚Ötri nu vom fi r─âspunz─âtori pentru orice prejudiciu, pierdere, revendicare sau orice daune directe, indirecte, accidentale, punitive, speciale sau consecvente de orice fel, inclusiv, f─âr─â a se limita la profituri pierdute, venituri pierdute, economii pierdute, pierderi de date, costuri de înlocuire sau orice daune similare, indiferent dac─â se bazeaz─â pe contract, delict (inclusiv neglijen╚Ť─â), r─âspundere strict─â sau în alt mod, care rezult─â din utilizarea de c─âtre dvs. a oric─ârui serviciu sau a oric─âror produse procurate prin intermediul serviciului, sau pentru orice alt─â revendicare legat─â în vreun fel de utilizarea de c─âtre dvs. a serviciului sau a oric─ârui produs, inclusiv, dar f─âr─â a se limita la, orice erori sau omisiuni în orice con╚Ťinut, sau orice pierdere sau daun─â de orice fel survenit─â ca urmare a utiliz─ârii serviciului sau a oric─ârui con╚Ťinut (sau produs) postat, transmis sau pus la dispozi╚Ťie prin intermediul serviciului, chiar ╚Öi în cazul în care a╚Ťi fost informat de posibilitatea acestora. Deoarece unele state sau jurisdic╚Ťii nu permit excluderea sau limitarea r─âspunderii pentru daunele indirecte sau incidentale, în astfel de state sau jurisdic╚Ťii, r─âspunderea noastr─â va fi limitat─â în m─âsura maxim─â permis─â de lege.

SECȚIUNEA 14 - DESPĂGUBIRI

Sunte╚Ťi de acord s─â ne desp─âgubi╚Ťi, s─â ne ap─âra╚Ťi ╚Öi s─â ne exonera╚Ťi pe noi ╚Öi pe p─ârintele, filialele, afilia╚Ťii, partenerii, ofi╚Ťerii, directorii, directorii, agen╚Ťii, contractan╚Ťii, licen╚Ťiatorii, furnizorii de servicii, subcontractan╚Ťii, furnizorii, stagiarii ╚Öi angaja╚Ťii no╚Ötri de orice reclama╚Ťie sau cerere, inclusiv onorariile rezonabile ale avoca╚Ťilor, f─âcute de orice ter╚Ť─â parte din cauza sau ca urmare a înc─âlc─ârii de c─âtre dvs. a acestor TERMENI ╚śI CONDI╚ÜII sau a documentelor pe care le încorporeaz─â prin referin╚Ť─â, sau a înc─âlc─ârii de c─âtre dvs. a oric─ârei legi sau a drepturilor unei ter╚Ťe p─âr╚Ťi.

SECȚIUNEA 15 - DIVIZIBILITATE

În cazul în care orice dispozi╚Ťie a acestor TERMENI ╚śI CONDI╚ÜII este considerat─â ilegal─â, nul─â sau inaplicabil─â, o astfel de dispozi╚Ťie va fi totu╚Öi aplicabil─â în cea mai mare m─âsur─â permis─â de legisla╚Ťia aplicabil─â, iar partea inaplicabil─â va fi considerat─â ca fiind exclus─â din ace╚Öti TERMENI ╚śI CONDI╚ÜII, o astfel de decizie nu va afecta validitatea ╚Öi aplicabilitatea celorlalte dispozi╚Ťii r─âmase.

SECȚIUNEA 16 - REZILIERE

Obliga╚Ťiile ╚Öi responsabilit─â╚Ťile p─âr╚Ťilor, asumate înainte de data rezilierii, supravie╚Ťuiesc rezilierii prezentului acord în toate scopurile.

Ace╚Öti TERMENI ╚śI CONDI╚ÜII sunt în vigoare dac─â ╚Öi pân─â la rezilierea lor de c─âtre dumneavoastr─â sau de c─âtre noi. Pute╚Ťi rezilia ace╚Öti TERMENI ╚śI CONDI╚ÜII în orice moment, notificându-ne c─â nu mai dori╚Ťi s─â utiliza╚Ťi serviciile noastre sau atunci când înceta╚Ťi s─â mai utiliza╚Ťi site-ul nostru.

În cazul în care, dup─â aprecierea noastr─â, nu reu╚Öi╚Ťi sau b─ânuim c─â nu a╚Ťi respectat vreun termen sau vreo prevedere a acestor TERMENI ╚śI CONDI╚ÜII, putem, de asemenea, s─â reziliem acest acord în orice moment, f─âr─â notificare prealabil─â, iar dumneavoastr─â ve╚Ťi r─âmâne r─âspunz─âtor pentru toate sumele datorate pân─â la data rezilierii inclusiv; ╚Öi/sau, în consecin╚Ť─â, v─â putem refuza accesul la Serviciile noastre (sau la orice parte a acestora).

SEC╚ÜIUNEA 17 - ÎNTREGUL ACORD

E╚Öecul nostru de a exercita sau de a aplica orice drept sau prevedere a acestor TERMENI ╚śI CONDI╚ÜII nu va constitui o renun╚Ťare la un astfel de drept sau prevedere.

Ace╚Öti TERMENI ╚śI CONDI╚ÜII ╚Öi orice politici sau reguli de func╚Ťionare postate de noi pe acest site sau în leg─âtur─â cu Serviciul constituie întregul acord ╚Öi în╚Ťelegere între dumneavoastr─â ╚Öi noi ╚Öi guverneaz─â utilizarea Serviciului, înlocuind orice acorduri, comunic─âri ╚Öi propuneri anterioare sau contemporane, orale sau scrise, între dumneavoastr─â ╚Öi noi (inclusiv, dar f─âr─â a se limita la, orice versiuni anterioare ale TERMENILOR ╚śI CONDI╚ÜIILOR).

Orice ambiguitate în interpretarea acestor TERMENI ╚śI CONDI╚ÜII nu va fi interpretat─â în defavoarea p─âr╚Ťii care a redactat textul.

SECȚIUNEA 18 - LEGEA APLICABILĂ

Ace╚Öti TERMENI ╚śI CONDI╚ÜII ╚Öi orice acorduri separate prin care v─â furniz─âm servicii vor fi guvernate ╚Öi interpretate în conformitate cu legile din HK.

SEC╚ÜIUNEA 19 - MODIFIC─éRI ALE TERMENILOR ╚śI CONDI╚ÜIILOR

Pute╚Ťi consulta cea mai recent─â versiune a TERMENILOR ╚śI CONDI╚ÜIILOR în orice moment pe aceast─â pagin─â.

Ne rezerv─âm dreptul, la discre╚Ťia noastr─â, de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte a acestor TERMENI ╚śI CONDI╚ÜII prin publicarea de actualiz─âri ╚Öi modific─âri pe site-ul/aplica╚Ťia noastr─â. Este responsabilitatea dvs. s─â verifica╚Ťi periodic site-ul/aplica╚Ťia noastr─â web pentru modific─âri. Continuarea utiliz─ârii sau a accesului la site-ul/aplica╚Ťia noastr─â web sau la Serviciu dup─â publicarea oric─âror modific─âri ale acestor TERMENI ╚śI CONDI╚ÜII constituie acceptarea acestor modific─âri.

SECȚIUNEA 20 - INFORMAȚII DE CONTACT

Dac─â mai ave╚Ťi întreb─âri sau nel─âmuriri, v─â rug─âm s─â ne contacta╚Ťi la Centrul nostru de asisten╚Ť─â

Autentificare
Dac─â nu ave╚Ťi un cont, face╚Ťi clic pe Creare contdeveni membru