carul tau

Toate comenzile vor folosi USD. Con╚Ťinutul co╚Öului de cump─âr─âturi este afi╚Öat ├«n prezent ├«n CYN, vei folosi USD Calculat la cel mai recent curs de schimb.

stoc epuizat

Anumite produse nu mai sunt de vânzare. Cosul tau a fost actualizat.

Total par╚Ťial
Reducere

Acest cod de reducere nu poate fi utilizat ├«mpreun─â cu alte promo╚Ťii sau oferte de reducere.

total
Calcula╚Ťi taxele ╚Öi transportul la cas─â

Politica de returnare și rambursare

V─â mul╚Ťumim pentru achizi╚Ťia dumneavoastr─â. Sper─âm c─â sunte╚Ťi mul╚Ťumit de achizi╚Ťia dumneavoastr─â. Cu toate acestea, dac─â nu sunte╚Ťi complet mul╚Ťumit de achizi╚Ťia dvs. din orice motiv, ne-o pute╚Ťi returna. V─â rug─âm s─â consulta╚Ťi mai jos pentru mai multe informa╚Ťii despre politica noastr─â de returnare.

RETURN─éRI
Pentru a fi eligibil pentru o rambursare, trebuie s─â returna╚Ťi produsul în termen de 14 zile calendaristice de la achizi╚Ťie. Produsul trebuie s─â fie în aceea╚Öi stare în care l-a╚Ťi primit ╚Öi s─â nu fie deteriorat în niciun fel.

PROCESUL DE ÎNTOARCEREA
Pentru a returna un articol, v─â rug─âm s─â contacta╚Ťi serviciul clien╚Ťi pentru a ob╚Ťine o adres─â de returnare. Dup─â primirea adresei, pune╚Ťi articolul în siguran╚Ť─â în ambalajul original ╚Öi [include╚Ťi dovada de cump─ârare].

În unele cazuri, transportul de returnare este gratuit. Dac─â returna╚Ťi un articol ╚Öi motivul return─ârii nu este rezultatul unei erori a molandiy.com, costul transportului de returnare va fi dedus din rambursarea dumneavoastr─â.

RESTITUIRI
Dup─â primirea returului ╚Öi inspectarea st─ârii articolului, vom procesa returul sau schimbul. V─â rug─âm s─â acorda╚Ťi cel pu╚Ťin 14 zile de la primirea articolului pentru a procesa returul sau schimbul. Ramburs─ârile pot dura 1-2 cicluri de facturare pentru a ap─ârea pe extrasul de cont al cardului de credit, în func╚Ťie de compania de carduri de credit. V─â vom anun╚Ťa prin e-mail atunci când returnarea dvs. a fost procesat─â.

EXCEPȚII
Urm─âtoarele articole nu pot fi returnate sau schimbate:

Pentru produsele defecte sau deteriorate, v─â rug─âm s─â ne contacta╚Ťi la datele de contact de mai jos pentru a aranja o rambursare sau un schimb.

ÎNTREB─éRI

Dac─â ave╚Ťi întreb─âri cu privire la politica noastr─â de returnare, v─â rug─âm s─â ne contacta╚Ťi la Centrul nostru de asisten╚Ť─â.

Autentificare
Dac─â nu ave╚Ťi un cont, face╚Ťi clic pe Creare contdeveni membru