carul tau

Toate comenzile vor folosi USD. Con╚Ťinutul co╚Öului de cump─âr─âturi este afi╚Öat ├«n prezent ├«n CYN, vei folosi USD Calculat la cel mai recent curs de schimb.

stoc epuizat

Anumite produse nu mai sunt de vânzare. Cosul tau a fost actualizat.

Total par╚Ťial
Reducere

Acest cod de reducere nu poate fi utilizat ├«mpreun─â cu alte promo╚Ťii sau oferte de reducere.

total
Calcula╚Ťi taxele ╚Öi transportul la cas─â

Politica de confiden╚Ťialitate

Acest aviz de confiden╚Ťialitate pentru Molandiy ("Compania", "noi", "noi" sau "al nostru"), descrie cum ╚Öi de ce am putea colecta, stoca, utiliza ╚Öi/sau partaja ("procesa") informa╚Ťiile dvs. atunci când utiliza╚Ťi serviciile noastre ("Serviciile"), cum ar fi atunci când:

ÎNTREB─éRI SAU PREOCUP─éRI?
Citirea acestei notific─âri de confiden╚Ťialitate v─â va ajuta s─â v─â în╚Ťelege╚Ťi drepturile ╚Öi op╚Ťiunile în materie de confiden╚Ťialitate. Dac─â nu sunte╚Ťi de acord cu politicile ╚Öi practicile noastre, v─â rug─âm s─â nu utiliza╚Ťi serviciile noastre. Dac─â ave╚Ťi în continuare întreb─âri sau nel─âmuriri, v─â rug─âm s─â ne contacta╚Ťi la Centrul nostru de asisten╚Ť─â.

Acest rezumat ofer─â punctele cheie din notificarea noastr─â privind confiden╚Ťialitatea, dar pute╚Ťi afla mai multe detalii despre oricare dintre aceste subiecte utilizând cuprinsul de mai jos pentru a g─âsi sec╚Ťiunea pe care o c─âuta╚Ťi.

CE INFORMAȚII PERSONALE PRELUCRĂM?
Atunci când vizita╚Ťi, utiliza╚Ťi sau naviga╚Ťi prin Serviciile noastre, este posibil s─â proces─âm informa╚Ťii personale în func╚Ťie de modul în care interac╚Ťiona╚Ťi cu mailmorent ╚Öi Serviciile, de alegerile pe care le face╚Ťi ╚Öi de produsele ╚Öi caracteristicile pe care le utiliza╚Ťi.

PRELUCRĂM INFORMAȚII PERSONALE SENSIBILE?
Putem prelucra informa╚Ťii personale sensibile atunci când este necesar, cu consim╚Ť─âmântul dvs. sau în conformitate cu legea aplicabil─â.

PRIMIȚI INFORMAȚII DE LA TERȚE PĂRȚI?
Putem primi informa╚Ťii din baze de date publice, parteneri de marketing, platforme de social media ╚Öi alte surse externe.

CUM ÎMI PRELUCRA╚ÜI INFORMA╚ÜIILE?
Prelucr─âm informa╚Ťiile dvs. pentru a furniza, îmbun─ât─â╚Ťi ╚Öi administra Serviciile noastre, pentru a comunica cu dvs., pentru securitate ╚Öi prevenirea fraudei ╚Öi pentru a respecta legea. De asemenea, putem prelucra informa╚Ťiile dvs. în alte scopuri, cu acordul dvs. Prelucr─âm informa╚Ťiile dvs. numai atunci când avem un motiv legal valabil pentru a face acest lucru.

ÎN CE SITUA╚ÜII ╚śI CU CE TIPURI DE P─éR╚ÜI ÎMP─éRT─é╚śIM INFORMA╚ÜIILE PERSONALE?
Putem partaja informa╚Ťii în anumite situa╚Ťii ╚Öi cu anumite categorii de ter╚Ťi.

CUM P─éSTR─éM INFORMA╚ÜIILE DUMNEAVOASTR─é ÎN SIGURAN╚Ü─é?
Dispunem de procese ╚Öi proceduri organiza╚Ťionale ╚Öi tehnice pentru a v─â proteja informa╚Ťiile personale. Cu toate acestea, nicio transmisie electronic─â pe internet sau tehnologie de stocare a informa╚Ťiilor nu poate fi garantat─â ca fiind 100% sigur─â, astfel încât nu putem promite sau garanta c─â hackerii, infractorii cibernetici sau alte p─âr╚Ťi ter╚Ťe neautorizate nu vor reu╚Öi s─â ne înving─â securitatea ╚Öi s─â colecteze, s─â acceseze, s─â fure sau s─â modifice în mod necorespunz─âtor informa╚Ťiile dumneavoastr─â.

CARE SUNT DREPTURILE DUMNEAVOASTR─é?
Ave╚Ťi dreptul de a accesa datele cu caracter personal de╚Ťinute de Serviciu, de a le corecta ╚Öi de a le ╚Öterge.

CUM ÎMI POT EXERCITA DREPTURILE?
Cel mai simplu mod de a v─â exercita drepturile este s─â ne contacta╚Ťi. Vom lua în considerare ╚Öi vom da curs oric─ârei solicit─âri în conformitate cu legile aplicabile privind protec╚Ťia datelor.

Autentificare
Dac─â nu ave╚Ťi un cont, face╚Ťi clic pe Creare contdeveni membru